Изграждане

Професионалното реализиране на всеки проект е основна стъпка към доброто развитие на вашата градина в дългосрочен план. Дори и най-добрият проект може да бъде провален от непрофесионално отношение по време на изграждането му. Спазването на определена етапност в дейностите при прехвърляне на проекта върху терена, използването на качествени материали, правилното им влагане на терена, допринася за качеството на желаната визия.


За да бъде Вашата градина наистина забележителна, тя се нуждае от намесата на специалисти. Ние знаем кое е най-подходящото време за засаждане на широколистна и иглолистна растителност, затревяване и зацветяване. Ще подберем устойчиви растителни видове, както и материали за архитектурните съоръжения, които да са в унисон със заобикалящата ги среда.


Реализацията на собствени и външни ландшафтни проекти, включва осъществяването на всички организационни, технически и логистични дейности- подготовка и изравняване на терена, доставка на почвен субстрат и растителност, дизайн на място, засаждане и оформление на ландашафта. Фирмата ни разполага с необходимата техника за извършване на всички дейности свързани с изграждането на една градина, което води до по-високо качество, по-кратки срокове за изграждане и конкурентни цени.